24.3.2014

Virkkausta ja epäonnea

Tuntuu taas että mulla on onni kohallaan.
Eilen kotiin tullessa onnistuin liukastumaan pikkusisko sylissä, autosta noustessa pois. Nilkkahan siinä nyrjähti. Illalla nilkka turpos ja tänä aamuna syöksyttiin terveyskeskukseen, jossa nilkka sidottiin, annettiin mulle kepit käteen ja sanottiin että jalassa nivelsidevamma. Eipä siinä. Nyt kiehuu ihan kunnolla tuolla syvällä aivoissa. Pari päivää pitää olla koulusta poissa ja pari viikkoa täytyy mennä keppien kanssa. Kyllä tämä tästä. Kunhan jalka tokenee, niin alan käymään pari kertaa viikossa uimahallissa, jotta saan kuntoutettua nilkan ja parannettua jalkojen lihasvoimaa.

Nyt mulla sitten on aikaa löhöillä ja virkkailla, mutta ompelukoneella körryyttely on tauolla. Kuten eilen kerroin, niin aloin virkkaamaan 'Paju' nimisiä neliöitä. Kun on aikaa niin näitä kertyy varmaan aika monta kappaletta. Kuvat on makuullaan otettu joten ei mitään huippulaatua, eikä kuva kerro, että kuinka kaunis tuo oikeasti on. :)




                                                                       'PAJU'
                                      Lankana Novitan 7veljestä ja virkkuukoukku nro 3.5.
                                            Ohje löytyy kirjasta 200 virkattua ruutua,     
                                     mutta jos joku haluaa niin voin kirjoittaa ohjeen tähän. 
   

Novitan langoista mulla ei enää tuu tehtyä melkein mitää, koska langat ovat laadultaan niin huonoja ja käyttöaika on tosi lyhyt. Tämmöisessä kuitenkin saatan 7veljestä käyttää, kun peitosta tms. on kyse. Vaikka ei tuo kyllä käsille hyväksi tee, koska lanka ei ole mitenkään pehmeää...



Mutta tästä tämä elämä taas paranee ja on aikaa tehä kaikkea tämmöstä parantuessa.Tänne blogiinki on nyt tullu kirjotettua ennätysmäärä niin lyhyessä ajassa. Kiva että saa aikaiseksi jotain tälläistä. :)

Vähän mukavempaa maanantaita sulle! :)



(hah, nyt näyttää että tuo eilinenkin postaus on kirjotettu tänään koska korjasin kirotusvireen :D)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti