21.3.2014

Kevät...

Aiemmin ilmoitin että elvytän blogia, niin nyt se on jokseenkin aluillaan. Vaihdoin ulkoasun ihan täysin ja nimikin vaihtui koska se Tiitun elämää tuntui niin tylsältä. Joten blogin nimi on nyt Kun ei tiedä mitä tekisi ja se kuulostaa jokseeenkin paremmalta. Vielä mietin että ulkoasua vois muokata koska tuo ei vielä oikein motivoi mua.

Kerron nyt taas hieman itsestäni kun on tapahtunut kaikenlaista. Kevät kerkes kävästä jo kerran meillä. Jotenkin tuntui että on aivan eri ihminen kun aurinko paistoi, linnut lauloi ja ilma oli lämmin. Rankakasa katosi nopeasti ja puut pääsivät pinoon ja haravakin kerkes jo heilua.
Sitten tuli taas yhtäkkiä talvi. On liikaa pakkasta ja lunta tulee koko ajan lisää joten tässä taas ei tiedä mitä tekis. Onneksi aurinko paistaa. :)

Yhteishakukin oli ja ensimmäiseksi valitsin OSAO:n rakennusalan perustutkinnon. Toisaalta ajatus siellä koulussa vähän pelottaa mutta odotan innolla pääsykoetta ja tuloksia.Numeroiden perusteella mun on pakko päästä, koska keskiarvo on melkein 9 :) Sitten jos pääsen sinne kouluun niin voi joskus kertoa vähän enemmän opinnoista yms. tytön näkökulmasta koska naisiahan rakennusalalla ei ole kovin paljoa. Toiseksi valitsin tekstiilialan ja kolmanneksi takstiili- ja vaatetusalan joita en pidä yhtään huonona vaihtoehtona.
Jotenkin tuntuu, että kukaan ei oikein pidä mun valintaa hyvänä, mutta tärkeintä on että se tuntuu ittestä oikealta. Tietyn lailla se on just hyvä ammatti koska olen niin poikamainen ja sellainen moniosaaja. Ja ruoanlaitto ja leivonta sekä käsityöt tuntuu liian tutulta enkä nauti niistä enää jos ne on muutakin kuin harrastus.
Normaaleja koulupäiviä on enää jäljellä reilut 35 päivää ja yhteensä päiviä ennen kesälomaa on jotain 70. Välissä on tettiä, luokkaretkeä ja pieniä lomapäiviä. Joten pelottaa, koska tietynlailla on vielä niin turvallinen olo olla yläkoulussa, ja joka aamu on niin helppo herätä ilman suurempia murheita. Mutta kohti kesälomaa mennään. :)

Kevättä on rinnassa, rairuohon on kasvamassa ja käsitöitäkin alkaa syntymään. Meille on tullut uusi kirja nimeltä Mukavat muumiamigurumit. Pikkuveljen kanssa yks ilta etittiin tämä kyseinen kirja ja luettiin sitten se läpi. Hän tilas Nipsun ja Muumipapan, joten mulla on tekemistä taas kunhan vaan etin tarvittavat langat.



Pinterest on täynnä ihania, keväisiä ideoita. Mulla valuu kuola kun kattelen näitä :D  ja laitan tähän nyt kuvia, jotka kertoo aika paljon myös minusta:







Ensi viikolla kerron koulun lopputyöstä ja yritän napsia kuvia viikolla. Joten tulispa kesä ja pääsisin toteuttamaan mitä ihanimpia ideoita! Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti