9.5.2014

Toukokuu ja suuret odotukset

Nyt alkaa olemaan jo sellaista aikaa tämä elämä, että eniten sitä odottaa pääsevänsä kesälomalle. Puut vihertää ja linnut laulaa, mutta aurinko paistaa harvoina päivinä kunnolla, eikä ilmassa ole hirveästi kehuttavaa.

Pää on jo niin sekaisin kaikesta mitää pitää tehdä ja mikä pitää milloinkin olla valmiina. Kolme koetta odottelee vielä, jonka jälkeen alkaa helpoin osuus tästä lukuvuodesta, sillä ensviikolla lähden muun luokan kanssa luokkaretkelle. Keskiviikkona aamulla starttaamme ja päivän mittaan ajellaan Helsinkiin. Täältä meiltä menee noin 8 tuntia pysähdyksineen ajaa sinne. Helsingissä me majoitutaan kaheksi yöksi hotelliin. Siellä sitten hölläillään ilta ja seuraavana päivänä lähdetään aamulla aikaisin eduskuntaan, jonka jälkeen käydään myös YLE:llä ja Linnanmäellä. Seuraavana päivän on tarkotus käydä vielä Suomen linnassa. En nyt oo ihan varma että meneekö ohjelma noin, mutta suuntaa antava se kuitenkin on mun ajatusmaailmassa.

Retken jälkeen on viikonloppu, jonka jälkeen käyn vielä kahtena päivänä koulussa. Sitten lähden pappani kanssa hyvän ystäväni luokse Etelä-Pohjanmaalle. Siellä mun on tarkotus suorittaa viikon kestävä työelämään tutustuminen. Meen tämän ihanan ystävän työpaikalle vanhainkotiin tutustumaan ja auttelemaan askareissa. Samalla reissulla näen tärkeitä ihmisiä ja käyn soppailemassa.
Tetin jälkeen on koulua vissiin yks tai kaks päivää, sitten päättärit ja VAPAUS. Ihanaa! Kyllä nämä päivät vielä jaksaa. :)

              

Kuten aiemmin kerroin, niin martat kävi meillä keskiviikkona askartelemassa, oli kyllä tosi kivaa. Laitoin aiemmin kuvaa myös kierrätyskorusta, josta tässä nyt on parempi versio. Siis sellainen joka oikeasti vastaa original-ideaa. Syy selvis siihen mun kokeiluun. Pyöränkumi oli liian leveää. Leivoin iltaa varten lime-valkosuklaajuustokakun, jossa oli teemana martat, eli tein sinisen kiilteen ja koristelin valkosuklaalla. Kakun teossa ilmeni miiiiljooona ongelmaa, mutta kyllä se nyt kahvipöytään pääsi muutaman katastrofin jälkeen ja sitä jopa kehuttiin. Ylläty yllätys mulla menee aina kaikki vähän pieleen. :(



Mummin kanssa käytiin eräässä kukkakaupassa ja siellä me törmättiin kassiin, jossa oli kolme tälläistä kukkaa yhteishintaan 2,95! Siellä olis ollu vielä kaks kassia, mutta eihän me niitä älytty ostaa. Kukan nimeä en nyt muista mutta aivan ihanan näköinen se on. Mulla on pari isoa tosi vanhaa emaliastiaa, ja ajattelin laittaa niihin kukkia kasvamaan. Pitää seuraavalla kerralla kaupassa käydessä ostaa siemeniä. Kävi mulla mielessä että olisin jo aiemmin istuttanut kukkasipulit, mutta en sitten saanut aikaiseksi. 
Sunnuntaina on äitienpäivä, enkä tiedä mitä antaisin lahjaksi äitille. Musta tuntuu, että riittää kun ostan kukkia, teen kortin ja leivon jotain hyvää. Tänään vois kyllä leipoa ranskanleipää, ja sunnuntaina kakuksi äidille jotain raikasta ja herkullista.



Illalla mietin mitä söisin ja tein sitten ihan normaalia salaattia. Oli vain pakko laittaa nämä kuvat kun 4 vuotias pikkuveli halus kans tehdä ja taiteili lautaselle tuollaisen.<3 Näissä on kyllä harmittavan huono kuvanlaatu.

Nyt varmaan saan tästä blogiprojektista ihanalta medianopettajalta arvion. Jännittää että tuleeko kymppi päättötodistukseen. Tulee kyllä ikävä näitä tunteja ja sellaista lämmintä ilmapiiriä mikä täällä aina on. :)
Jatkan toki kirjoittamista aina kun vain inspiroi, nyt vain päättyy osuus mediasta. Kohta on 1000 vierailijaa tässä blogissa rikki. Hitaasti tässä edetään, enkä tavoittele mitään hirveää lukija ja vierailijamäärää, sillä lähinnä kirjoittelen vain itseni takia. Kiitos kaikille tähän asti vierailleille ja mukavaa perjantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti